Dennis Hauger vant i det Tyske Mesterskapet

14 år gamle Team Norway fører Dennis Hauger kjørte i helgen inn til seier i det Tyske Mesterskapet i Kerpen i Tyskland.

Banen er hjemmebanen til Michael Schumacher og en av de største konkurrentene er 16 år gamle David Schumacher som er sønnen til tidligere formel 1 fører Ralf Schumacher, broren til Michael.

 

Dennis har i 2017 tatt steget opp i seniorklassen OK som tidenes yngste, etter å ha vært tidenes yngste til å vinne det Tyske Mesterskapet i 2016 i junior klassen OKJ.

Dennis har tidligere i år 2 plass i Wintercupen i Italia som beste resultat etter klasse bytte.
Farten har vært der fra starten da han allerede første løpet satte Pole Position på kvalifiseringen under det første løpet, og har hatt beste rundetid i de 4 av 6 første løpene.

Men det har dessverre vært litt utfordringer underveis med å få det til å fungere som Dennis ønsker, i tillegg så har det vært en læreprosess når man skal begynne å konkurrere mot opptil 25 år gamle profesjonelle førere som har det som sitt yrke.

 

Men i helgen fungerte alt perfekt, og teamet fant sammen med Dennis et oppsett på chassis som fungerte perfekt. Samtidig som det i helgen også kom motoroppdateringer han har ventet på, og med denne kombinasjonen kom endelig den første seieren i ny klasse!

 

Dennis seiler da opp som en av de store favorittene også i 2017 i det Tyske Mesterskapet, sin unge alder til tross.

Et Mesterskap som er det største Nasjonale Mesterskapet i Verden med førere fra over 20 nasjoner, og over 50 000 seere Live på nett hvert løp.

 

Dennis er veldig fornøyd med utviklingen og samarbeidet med teamet gjennom den siste tide, og ser nå veldig frem til neste EM runde om 1 uke på Alonso Track i Spania.