Dennis Olsen fortsetter å imponere

dennis1-10.jpg14 år gamle Dennis Olsen fortsetter med sin imponerende gokart-kjøring. For tredje gang i år var han i Italia denne helgen, nå i Sarna og nye løp i World Series Karting. Og etter å ha kjempet i teten hele helgen, ble det en 11. plass blant 103 deltakere.
Allerede under onsdagen og torsdagens trening beviste talentet fra Norge, at han kan hamle opp med kjørere fra hele verden. Der lå han hele tiden blant de tre beste, og satte på flere av rundene bestetid.

Etter litt vekslende reultater under lørdagens fire heat, med en andreplass som best, lå han totalt på tredjeplass, før søndagens siste heat. Der ble det en ny andreplass. Foran prefinalen var han femte best av 103 startende.

Under prefinalen slet Dennis med å få gokarten til å «sitte» godt på banen og kjørte inn til en syvendeplass. I selve finalen ble det trangt inn i første sving, Dennis fant ingen plass og havnet helt nede på 28. plass. Men igjen viste han imponerende opphenting og passerte målstreken på 11. plass.

Neste helgs løp står Dennis over, men reiser dit allerede for testing i morgen. Og om fjorten dager er han på plass for nye løp på denne banen.