Dennis Olsen kjører løp i Bahrain

Porsche Motorsport Junior Programme, Lausitzring: Porsche 911 GT3 Cup, Dennis Olsen (N)
Porsche Junior-fører Dennis Olsen får sin Porsche-debut denne helgen når han deltar i Porsche GT3 Cup Challenge Middle East.

Dennis Olsen (19)  ble i fjor høst plukket ut som én av fire Porsche Junior-førere for 2016. Nå får han sin debut bak rattet i en 460-hesters 911 GT3 Cup-bil på Bahrain International Circuit. Løpet er et support-race til Formel 1-løpet som går på samme sted kommende helg og er en del av Porsche GT3 Cup Challenge Middle East.

– Jeg gleder med til å kjøre mitt første løp i en Porsche, og jeg er veldig glad for muligheten til å starte sesongen her i Bahrain som en forberedelse til resten av sesongen. Dette løpet blir det eneste jeg kjører i denne serien, og jeg kommer til å presentere planene for resten av sesongen snart, sier Olsen.

Porsche Junior-føreren vil kjøre for Lechner Racing i Bahrain denne helgen, og Dennis vil kjøre ett løp lørdag og ett løp på søndag.

– Mitt eneste mål for helgen er å lære så mye som mulig. Dette blir mitt første løp i en Porsche, og dette løpet er en forberedelse til resten av sesongen, avslutter han.