Dennis Olsen leder det tyske mesterskapet

dennis1-12.jpgDennis Olsen leverte igjen fremragende kjøring da den første runden i det tyske mesterskapet i gokart ble kjørt i Genk i Belgia denne helgen. 15-åringen fra KNA Varna gikk rett i mesterskapsledelse etter at han vant finalen i KF3.

Allerede på fredagens trening som gikk under regnvær, satte Dennis standarden for helgen, ved å bli best. Også under lørdagens warm up var 15-åringen best. Da hadde imidlertid banen begynt å tørke opp, og igjen beviste Dennis at han mestrer begge underlagene.

Under tidkjøringen lørdag ble Dennis nummer to. Så vant han det første heatet, mens det ble tredjeplass i det andre. I prefinalen kjørte han inn til andreplass, etter å ha fulgt lederen tett. Men, rett før mål ville ikke Dennis forsøke noen forbikjøring. Han prøvde i stedet en taktisk manøver for å slippe det andre startsporet i finalen, men Lasse Sørensen fra Danmark skjønte hva Dennis ville, og holdt seg bak.

Dermed måtte Dennis starte i det vanskelige yttersporet i selve finalen. Han kom ut på tredjeplass bak Lasse Sørensen og amerikanske Lance Stroll, som forøvrig er plukket ut av Ferraris F1 driver program. I den tredje runden passerte Dennis Stroll, og tok opp jakten på ledende Lasse Sørensen. I den femte runden kom han forbi, derfra og inn til mål økte bare Dennis ledelsen.

Og med seieren i Genk leder han det tyske mesterskapet i klassen KF3. Mesterskapet fortsetter med fire løp i Tyskland, blant annet med finale på Michael Schumachers bane i Kerpen.

Det er på ingen måte noen ferieturer Dennis gjør, når han farter Euorpa rundt. Allerede i morgen tidlig setter han kursen for Siena i Italia, der han til helgen skal forsvare fjerdeplassen i WSK Masters. Det gjenstår to runder i denne cupen og Dennis har som mål å vinne, hvis alt går etter planen. At han er kapabel til det, har han bevist med denne helgs seier, og seieren i EM-kvalifiseringen i England tidligere denne måneden.