Dennis Olsen med andreplass i WSK

dennis_team.jpgUnder helgens andre løp i WSK Masters i Italia, leverte gokart-talentet Dennis Olsen igjen glimrende kjøring og ledet finalen til nest siste sving. Der ble han forbikjørt av teamkompis Robin Hansen fra Sverige. Med andreplass i dag, ligger Dennis også på andreplass totalt etter to kjørte løp .

Helgen begynte ikke så bra for 14-åringen fra KNA Varna Under treningen var han riktignok jevngod med de beste, men så skar det seg litt for Dennis.

– Vi bommet litt på justeringene av gokarten, da baneforholdene forandret seg til tidskjøringen, så da ble det ikke bedre enn 13. tid, sier pappa Roy Espen Olsen.

I de to første heatene kjørte Dennis inn til andre- og fjerdeplass. Fjerdeplassen mistet han, da han hadde passert en konkurrent i gulflaggsone. Dermed mistet han verdifulle poeng og raste ned til 32. plass totalt.

I de to neste heatene kjørte Dennis inn til andre- og tredjeplass og var dermed 12. beste kjører foran prefinalen. Der kjørte seg seg opp til andreplass, og etter syv runder i selve finalen gikk han opp i tet. Der holdt han seg til neste siste sving. Da gikk teamkompis i Energy-teamet, Robin Hansen på innsiden av Dennis og knep seieren.

– Jeg kunne sikkert ha prøvd å lukke, men valgte å ikke gjøre det, da det er viktig for teamet at begge kommer i mål med gode plasseringer, sier Dennis om den saken. Og med niendeplass i det første løpet og andreplass i dag, ligger Dennis på andreplass sammenlagt.

Nå blir det et lite opphold hjemme, med skole og treningssamling med NBF og NTG før han reiser ned til Portimao i Portugal for å kjøre andre runde av WSK Euro Series 15.-17. april. Deretter bærer det rett til test i England for å kunne være forberedt til EM kvalifisering i PF International den siste helgen i april.