Dennis Olsen til Østerrike

D_Olsen_16_05_2
Porsche Junior Dennis Olsen skal denne helgen kjøre årets femte og sjette runde av Porsche Carrera Cup Deutschland på Red Bull Ring i Østerrike.
Etter en fantastisk start på årets sesong er 20 år gamle Dennis Olsen nok en gang klar for å plukke poeng den tyske Porsche Cup’en, når den gjester nabolandet Østerrike i helgen. Løpene går nok en gang som support race til DTM, og arenaen er Formel 1-banen Red Bull Ring like ved Graz, som tidligere var kjent som både A1 Ring og Östereichring.
– Jeg testet på denne banen for et par uker siden, og det var mitt første besøk her. Jeg likte banen godt, den har en veldig jevn og fin asfalt og er sånn sett lett å kjøre på. Samtidig har den flere svinger hvor man må ha med mye fart inn, så et riktig oppsett av bilen blir viktig, forteller Dennis Olsen, som også er en del av Team Norway, Norges Bilsportforbunds elitesatsing.

 

Dennis Olsen har vært på pallen i tre av fire løp så langt denne sesongen, og ligger på en tredjeplass i mesterskapet bak Sven Müller og Christian Engelhart. Denne helgen er også Matteo Cairoli, som vant årets første løp i Porsche Supercup i Barcelona sist helg, påmeldt.
– Målet er som tidligere å fullføre, lære mest mulig og plukke poeng. Sesongstarten har vært over all forventning, og det er ingen som forventer at det skal fortsette slik i alle løp. Men jeg vil jo gjøre mitt beste, forklarer Dennis.

 

Etter det forrige løpet på Hockenheim var Dennis Olsen nok en gang på Nürbugring sist helg for å kjøre et løp i VLN-mesterskapet. Det er nødvendig for å få den såkalte A-lisensen som gir ham tillatelse til å kjøre de raskeste bilene på Nürburgring Nordschleife senere.
– Det har vært mye kjøring i det siste, og mer skal det bli de kommende ukene. Jeg elsker å kjøre racerbil, og jo mer jeg kjører jo bedre blir jeg, så ingen ting er bedre enn det.

Helgens to løp i Porsche Carrera Cup Deutschland kan du se på porsche.de/carreracup lørdag klokken 13.30 og søndag klokken 09.15.