Dennis Olsen på 6. plass i Las Vegas

d_olsen_sept11.jpgSent søndag kveld norsk tid sto Dennis Olsen for nok en sterk prestasjon. Ette å ha startet fra 10. spor i finalen, passerte unggutten målstreken på sjetteplass i Las Vegas SuperNats, et stort kartstevne som samler de beste kjørerne fra hele verden.

KNA Varna-føreren fant seg fort til rette på den noe trange banen i Las Vegas med sin Energy kart i klassen KF2, og kjørte inn til fjerdetid under tidskjøringen. I den første innledende omgangen lå han på andreplass, men fikk en dytt bakfra og havnet ned på syvende. Men Dennis kjørte seg igjen opp til en fjerdeplass.

I den andre omgangen kjørte Dennis imponerende og tok andreplassen. I den tredje omgangen ble han igjen påkjørt, og snurret 180 grader. Han ble stående midt i banen, mens 26 konkurrenter passerte på hver side av Dennis sin gokart. Karten ble såvidt ødelagt at Dennis måtte bryte denne omgangen.

I selve finalen startet han 10, men fant ingen plass inn i første sving og datt ned til 15. plass. Men, Dennis ga seg ikke og startet opphentingen, og over mål var han sjettemann, bare få centimeter unna femteplass.

– Jeg er ikke fornøyd med dette resultatet, sier Dennis. Hadde håpet å starte litt lenger frem i finalen, men påkjørselen i det tredje heatet ødela den mulighten. Og i finalen var det umulig å komme inn fra ytterspor, sier Dennis etter løpet.

Det neste løpet for Dennis blir den 10. og 11. desember. Da skal han til Paris og delta i ERDF Masters Kart innendørs. Der møter han blant andre Sébastien Bourdais, Sébastien Loeb og Sébastien Ogier.