Dennis Olsen svartflagget i klar ledelse

dennis009-2.jpgDennis Olsen lå an til å vinne gokartløpet «Thomas Knopper Memorial» i Kerpen i Tyskland. Helt til finalen. Der ble han svartflagget grunnet løs bakfanger, og måtte bryte løpet han vant i fjor.

15-årigen fra KNA Varna begynte kjøringen i Tyskland med å vinne tidkjøringen i klassen KF3 med sin Energy-kart, før han kjørte inn til en første- og en andreplass i de innledende omgangene. Prefinalen vant han enkelt, og tok også føringen i selve finalen. Men, etter noen runder kom svartflagget, og det var sluttkjørt for Dennis denne helgen.

Tragisk var det under en oppvisning på banen. Der ble en fotograf hardt skadd da han ble påkjørt av en bil, og Dennis og teamets tanker går til han og hans familie.

Neste helg kjører Dennis sitt siste løp i klassen KF3. Han har blitt for stor for denne kart-typen, men kjører finalen i det tyske mesterskapet på samme bane som i helgen. Det mesterskapet leder Dennis foran nederlandske Kim Omen. I finalen må Omen kapre 22 poeng hvis Dennis blir poengløs, for å frata Dennis totalseieren.

Etter det løpet skifter ungguten til klassen KF2. Det blir spennende å se hvordan Dennis tar nivået i denne klassen.