Dennis Olsen tysk mester

Dennis Olsen sikret i dag sammenlagtseieren i Porsche Carrera cup Deutschland. Andreplassen i dagens løp på Hockenheim var nok til å vinne mesterskapet selv om det gjenstår ett løp i morgen.

Porsche juniorfører Dennis Olsen (21) fra Våler i Østfold, er årets vinner av den tyske Porsche-cupen. I dagens løp på Hockenheim ble han nummer to etter Christian Engelhart, mens erkerival Nick Yelloly fikk en straff for å ha presset en konkurrent av banen i første runde. Dermed har ingen av de andre førerne mulighet til å ta igjen Olsen selv om det gjenstår ett løp, som kjøres på den sammen banen klokken 09.50 i morgen søndag.

– Det er utrolig deilig å ha sikret seieren allerede i dag. Nå skal jeg bare nyte løpet i morgen, sier Dennis Olsen.

Olsen har i år hatt en fantastisk sesong, og har også muligheten til å vinne Porsche supercup, hvor han kun er tre poeng bak sammenlagtleder Michael Ammermüller foran de to siste løpene i Mexico om to uker.