Dennis Olsen vant i Belgia

D_Olsen_14_maiDennis Olsen (18) viste at han ambisjoner om å vinne Formula Renault 2.0 Eurocup med seier i helgas første løp.

– Dette var noe helt vanvittig deilig. Det er så godt å endelig lykkes, jeg bare smiler nå, sier en strålende fornøyd Dennis etter målgang

På legendariske Spa-Francorchamps måtte Dennis bevise at han kunne kjempe helt i toppen, etter en sesongstart under det han selv mener han er god for.

Løpshelga startet med gode treningstider, og også kvalifiseringen på lørdag morgen gikk bra.

Det førte til at Olsen kvalet inn til tredjeplass, og hadde med det bare to foran seg på startplata. Det utnyttet han til fulle da starten gikk.

– Jeg kjørte forbi bilen foran meg i første sving, og fikk heng på lederen inn i den neste. På langstrekka kom jeg i slipstreamen hans, og klarte å kjøre forbi. Da handlet det bare om å kjøre godt og sette sammen gode rundetider, sier Olsen.

 

Løpet ble avbrutt av en periode med sikkerhetsbil etter at en annen sjåfør kjørte av banen, men heller ikke det kunne ødelegge for Olsens første seier for året.

– Starten etter sikkerhetsbilen gikk bra, og Nyck De Vries som lå bak meg klarte ikke å komme nært nok til å få heng. Da holdt det helt inn, og det er vi kjempefornøyde med, sier Dennis Olsen.

 

Søndag er det nok en mulighet i det andre løpet for helga. Men Dennis ser ikke mørkt på det etter dagens seier.

– Neida, vi må bare prøve å sette sammen gode runder igjen sånn som i dag. Dette er en krevende bane, og det er utfordrende å kjøre den lange runden uten å gjøre feil. Men det gikk i dag, og vi prøver igjen i morgen, slår Dennis fast.