Dennis Olsen viste muskler igjen

dennis1-14.jpgFor to uker siden vant Dennis Olsen fra KNA Varna et stort internasjonalt gokart-løp i Garda i Italia. I helgen var han igjen i Italia, der den første runden i World Series Karting ble kjørt i Laconca. Og etter en del trøbbel, kjørte han inn til en 7. plass.

14-årige Dennis slo an tonen allerede i det første heatet fredag der han kjørte inn til tredjeplass med sin Energy kart. I det andre stoppet motoren under oppvarmingen, og Dennis løp inn i depoet for å hente en ny tennplugg. Han fikk start på gokarten, men kom sist ut. Etter er runde ble han svartflagget.

Grunnen til det var at i internasjonale løp har man ikke lov til å forlate gokarten på banen. Men på den runden han fikk kjøre klarte han å sette bestetid.

Så vant han det tredje heatet, og trodde også at han hadde vunnet det fjerde. Men av en eller annen merkelig grunn fikk han skylden for et sammenstøt han ikke var delaktig i, og ble ilagt 10 sekunders straff.

I prefinalen måtte han dermed starte helt nede på 15 plass, men kjørte seg igjen mesterlig fram til en tredjeplass. I selve finalen fant han ingen plass inn i den første svingen og havnet helt ned på 18. plass. Igjen viste han fin kjøring og fikk til slutt en syvende plass, bare fire sekunder bak vinneren.

– Selv om det ble litt opp og ned under helgens løp, har vi ingen grunn til å være misfornøyd. Dennis her igjen bevist at han har tempoet inne til å kjempe i toppen, så vi ser bare fram til neste løp om fjorten dager, sier pappa Roy Espen Olsen.