Dennis på pallen i Tyskland

D_Hauger_16_05
Junior Team Norway-fører Dennis Hauger  kjørte i helgen førse runden i DKM – Tyske Mesterskapet på Wackersdorf i Tyskland, og Dennis kjørt5e inn til to pallplasser i klasse OKJ.

Dennis er fabrikksfører for Italienske CRG SPA som er verdens største gokart produsent, og har WSK, EM og VM i sitt hovedprogram.

Men det ble bestemt av teamet for tre uker siden at Dennis skulle kjøre DKM (Tyske Mesterskapet), for å få mer løpserfaring da han fortsatt er Rookie i klassen.

Dette gjør at programmet nå er oppe hele 19 Internasjonale løp i 2016 i land som Italia, Tyskland, Belgia, Spania, Portugal og sesong avslutning med  VM I Bahrain i November. Den Tyske serien går for å være det tøffeste Nasjonale Mesterskapet med et stort Internasjonalt startfelt med 49 førere i klassen fra 14 nasjoner, og et bra tillegg til programmet som vil gi Dennis mye god erfaring.

Spenningen var stor da Dennis ikke har vært på banen i Wackersdorf før, på fredag hadde Dennis og teamet kun 4 pass til å finne ut av banen og her satte Dennis dagens nest raskeste tid totalt på siste passet. Innledende omganger ble kjørt mesterlig, og ble seier i begge heat.

I Race 1 kjørte Dennis inn til en flott 3 plass, og dermed den første pall plassen i ny klasse.

I Race 2 kjørte også Dennis inn til en flott 2 plass etter noen veldig spennende siste runder med mye fighting.

Men fikk her Penalty på 5 sekund da fangeren på ene siden var klemt inn som ikke Dennis kunne komme unna da det skjedde, og det ble en 8 plass.

Men alt i alt en utrolig bra Racehelg med meget bra Racing og Speed, og ligger nå på 4 plass sammenlagt da det fortsatt står igjen 4 helger og 8 Race i Mesterskapet.

Det var viktige forberedelse til EM om 2 uker i Zuera i Spania, og lover bra for sesongen videre.

Dennis har akkurat fylt 13 år og er en av de yngste i feltet, og kjører mot førere hvor de fleste i toppen er 15 år og har mye erfaring.

Dennis gjør store fremskritt hele tiden, og er godt med i toppen til tross for sin unge alder.