Dennis gjorde rent bord

Dennis Hauger gjorde i helgen rent bord i den tredje runden i DKM,- Tyske Mesterskapet i karting og overtok ledelsen sammenlagt.

Dennis Hauger lå på 3. plass sammenlagt etter de to første rundene, og viste forrige løp at han er raskest og vant finalen.

Den tredje runden skulle gå på Prokart Wackersdorf banen i Tyskland, en bane hvor Dennis har kjørt en gang tidligere i Junior klassen.

Etter å ha vært raskest på trening var følelsen god, og Dennis vant kvalifiserings heatene på lørdag med god margin og skulle starte finalene fra Pole Position.

Det varme været med over 30 grader hadde gjort at festet i banen var ekstremt, og det ble vanskelige forhold i de 22 runder lange finalene.

Men Dennis vant mesterlig begge finalene, og ledet fra start til mål. Han går nå opp i ledelse sammenlagt i Mesterskapet foran David Schumacher som er sønnen til tidligere Formel 1 kjører Ralph Schumacher. Den neste runden i Mesterskapet går på samme bane i slutten av August, og finaleløpet går på South Garda banen i Italia i Oktober.

Dennis har hatt en bratt lærekurve som 14 åring i Senior klassen, men har nå virkelig vist at han skal være med å kjempe i toppen.

For to uker siden kjørte han den 3 EM runden i Le Man i Frankrike og ble der nr 4 , et resultat som han ikke var fornøyd med da han gjennom hele helgen var raskest.

Dennis var raskest på tidskvalifiseringen, og var best etter kvalifiserende heat. Han startet i Pole Position i finalen, men ble dyttet ut i første sving og falt ned på 3 plass.

Lederen fikk en luke og Dennis hentet han inn igjen når det var igjen 2 runder, her ble det igjen en liten krasj under forbikjøring og Dennis falt igjen ned til 4 plass når det var igjen en runde.

Farten er der og det Europeiske Mesterskapet er åpent da det gjenstår 2 runder i Finland og Sverige de to siste helgene i juli.

EM finalen går i Kristianstad i Sverige 28-30 juli, og en fin mulighet til å se Internasjonal gokart på sitt beste.