Dennis vant i Italia

dennis_pall.jpgI helgen ble sesongens fjerde løp kjørt på Tibi Kart i Gordona, som ligger øst for den legendariske Monza banen.

Banen ligger tett på grensen til Sveits, så det er langt fra sommer i området nå. Dennis og teamet brukte lørdagen til testing av karten, og å gjøre seg kjent med banen som han aldri har kjørt på tidligere. Banen falt i smak og han fant raskt rytmen.

På søndag startet tidkjøringen. Her markerte Dennis seg rask i toppen, og kom inn på en tredje plass. Dette ga tredje startspor i prefinalen, som ble en hard kamp mellom fire sjåfører. Dennis var i ferd med å avansere til første plass da han fikk en snurr, som han kontrollerte godt i land og fullførte på en fjerdeplass.

Finalen ble også tolv actionfylte runder med stadig bytte i teten. Dennis bestemte seg for å sette inn et realt støt bare en halv runde før mål. Med to flotte forbikjøringen lurte han konkurrentene, og passerte målstreken som vinner.

Dette er sesongens fjerde løp i Italia og så langt har Dennis vunnet to.

Nå skal vi bruke påsken til avslapping og litt trening før vi skal tilbake til vår italienske hjemmebane om snaue to uker.