Det er duket for superfinaler i NM for Shortcar

aannestad.jpgForrige helg kjørte Shortcar sin 7. NM-runde, rallycross på Gardermoen Motorpark. Sist helg var det bakkeløp på Lillehammer, og Ole Jørgen Aannestad (bildet) var på pallen i begge løpene.

Lørdag var det innledende omganger og med strålende vær og bra kjøring lå det an til å bli en spennende finale-søndag.
Etter tredje omgang var finaleoppsettet klart. Tommy Kongsten, Martin Ekblad, Lars Løvstrand og Julius Slatlem kvalifiserte seg direkte til A-Finale.
I C-finalen var det Gaute Øren og Morten Ravnaas som kvalifiserte videre til B-finale, fra B-finalen var det Ole Jørgen Aannestad og Rune Rudberg som klarte å ta de siste plassene i A-finalen.
Det ble Tommy Kongsten (NAF Nordre Vestfold) som dro i land seieren, med Martin Ekblad ( NAF Ringerike) på 2.plass og Ole Jørgen Aannestad (NMK Gardermoen) på 3.plass.
Denne helgen gikk 8. NM-runde av stabelen for Shortcar, denne gangen var det bakkeløp i Hunderfossen, Bob- og Akeanlegget.

Været var vått og grusveien bratt og glatt. Det ble kjørt 3 omganger opp bakken, der raskeste mann i løpet av dagen ville gå av med seieren. Seieren i denne NM-runden gikk til Ole Jørgen Aannestad (NMK Gardermoen)
Han overbeviste med raskeste tid i alle 3 omgangene.
På 2.plass kom Tommy Kongsten (NAF Nordre Vestfold) og 3.plassen tok Julius Slatlem (NAF Nordre Vestfold).

Kommende helg går de to siste NM-rundene av stabelen for Shortcar. Stedet er Vålerbanen og det er dobbeltløp i Racing.
Poengstillingen i NM etter 8 kjørte løp viser at topp 3 stiller med lik poengsum og 5 sjåfører kan i teorien vinne årets NM-tittel. Det blir utrolig spennende!