Det ordner seg for snille gutter

lindefjell-sverige-2010.jpgDet var en nedbrutt Guttorm Lindefjell som brøt med sine tsjekkiske mekanikere etter forrige helgs EM-runde i Belgia. Gjentatte tekniske feil på bilen og relasjonsproblemer gjorde at Lindefjell valgte å sende mekanikerne østover mens han selv tok med seg bilen hjem til Norge.

Han bestemte seg for å ta en timeout for å bygge opp et nytt team, men var usikker på om han rakk det før sesongen er over i september. Tre dager senere ser alt lysere ut for Skoda-føreren. Sammen med sin koordinator Tore Hellerud har de greid å knytte til seg fagfolk og er dermed klare for Tyskland førstkommende helg.

-Guttorm Lindefjell er en fighter og en karismatisk person med mange venner innenfor rallycrossmiljøet både i Norge og ute i Europa. Han har gjennom hele sin karriere fremstått som jovial og tilgjengelig for alle. Nå får han tilbakebetalt gjennom at dyktige hjelpere stiller opp på kort varsel. I tillegg til to norske mekanikere får han med seg Grossmann Motorsport fra Belgia. Dette er teamet Lindefjell hadde med seg når han ble Europamester i divisjon 2 i 2003, og som han har stor tillit til. Så får vi håpe at dette kan bringe med seg en opptur for Guttorm i Tyskland slik at han har noe positive å bygge videre på framover, sier Hellerud.