Disse lager VM-fest

VM-organisasjonen i Stjørdal er i full gang med å forberede årets VM-runde i rallycross på Lånke, 12.-14.august.

 

På onsdag denne uken, 205 dager før det braker løs på Lånke, samlet daglig leder i HellRX AS, Tor Helge Slind, hovedfunksjonærene til et status-møte på Stjørdal. Drøye 20 motiverte sentrale frivillige deltok på møtet, og det var god stemning. NBFs generalsekretær Hallgeir Raknerud, som også er styremedlem i HellRX AS, var også med på møtet.

Tor Helge Slind tok over som daglig leder i september og han er nå godt i gang med å sy sammen arrangementet. Det har skjedd og det skjer en den på Lånkebanen. Det er en del nye ideer rundt sponsorpakker og selskaper som ønsker å bruke VM-arrangementet til å samle egne gjester og ansatte.

Nytt servicebygg som erstatter det gamle tårnet ved startplata er også på plass og under innredning i disse dager i regi av NMK Hell.

-Jeg føler at vi er i god rute, men det er mye som skal forberedes. Vi er optimister, og ikke minst er vi entusiastisk spente i forhold til den nye elektriske VM-klassen. Dette blir veldig spennende i elbil-landet Norge, mener Slind. Billettsalget startet før Jul og er ogsågodt i gang.

VM-arrangøren har fått med seg Ramudden som hovedsponsor. Et selskap som har profilert seg mye i svensk bilsport, og som nå gjør sin største satsing som samarbeidspartner i Norge så langt. VM-runden har også fått tilskudd fra Kulturdepartementet på 4.6 millioner kroner. Et tilskudd som opprinnelig ble gitt til 2020-arrangementet, men som har blitt videreført etter at pandemien førte til avlysning både i 2020 og 2021.

Mer informasjon om Rallycross-VM på Lånke https://hellrx.com/