Dobbel andreplass til Dennis Olsen

Dennis Olsen startet årets sesong i Porsche Supercup på en glimrende måte da han kjørte inn til to andreplasser på Circuit de Barcelona-Catalunya i Spania.

Porsche Junior Dennis Olsen startet årets sesong med å vinne begge åpningsløpene i Porsche Carrera Cup Deutschland på Hockenheim sist helg. Denne helgen var det klart for årets to første løp i den internasjonale Porsche Mobil 1 Supercup, som går som supportrace til Formel 1.

21-åringen fra Våler i Østfold startet lørdagens løp fra fjerde startposisjon, men klatret raskt oppover i feltet ved at han nærmest psyket ut konkurrentene og foretok noen frekke forbikjøringer. Til slutt var han oppe på andreplass, men da var det for stor avstand til å gjøre noe med Michael Ammermüller.

Dermed vant Ammermüller, mannen som Dennis Olsen slo i begge løpene på Hockenheim forrige helg.

– Jeg er kjempefornøyd med andreplass i første løp. Jeg kjørte også med brukte dekk, for å spare de nye til søndagens løp, kommenterer Dennis.

I søndagens løp startet Team Norway-føreren fra tredje startposisjon. Starten ble jevn, og Dennis viste moden kjøring og la seg klokelig inn på en femteplass. Så begynte han klatringen, akkurat som i lørdagens løp. Han passerte Dan Cammish og Matt Campbell, og lå rett bak leder Michael Ammermüller.

Dennis var den raskeste av de to, og satte også løpets raskeste rundetid, men rutinerte Ammermüller gjorde ingen feil og Dennis endte på andreplass – kun 4 tiendeler bak tyskeren.

– En fantastisk åpningshelg for meg med to andreplasser. Men sesongen er lang, og det gjelder å fortsette med dette tempoet, forteller Dennis.

Dennis Olsen skal i aksjon allerede kommende helg. Da arrangeres årets tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland på Lausitzring. Helgen etter er det klart for Porsche Supercup i Monaco.