Dobbel dose injection

img_3807.jpgDet blir dobbel dose med Motorsportmagasinet «Injection» denne uken. Pprogram 276 og 277 vises på Viasat Sport onsdag 1. september henholdsvis kl. 16.25 og 16.55. Repriser lørdag førstkommende kl. 15.25 og 15.55, samt søndag kl. 18.55 og 19.25. Dette er innholdet i de to programmene:

PROGRAM 276 – NM ASFALTRACING – RUDSKOGEN

Det ble mye dramatikk under NM-løpene i asfaltracing på Rudskogen. Ronny Vestengen ble utelukket fra første løp i Seven Racing etter en kontroversiell hendelse, men var suveren i det andre løpet. Begge løp ble svært underholdende med mye tette fighter og forbikjøringer.

I GT-klassen ble det kjempet friskt mellom Sveinung Tinnes-Mork (Porsche), Håvard Lien (Chevrolet Corvette) og Pål Richard Eidsvold (Porsche). De to sistnevnte hadde et sammenstøt og Tinnes-Mork kunne vinne sin første seier i langløpet.

PROGRAM 277 – SUBARU CUP/SHORTCAR – RUDSKOGEN

Pontus Tidemand vant begge løpene i Subaru Cup på Rudskogen, og tok ledelsen sammenlagt.

I NM-løpene for Shortcar ble det som vanlig friske takter og tette dueller, men Rune Rudberg var suverent best og vant to strake seire.

Vi minner også om nett-TV sending (legges ut umiddelbart etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no