Dobeltseier til Furuseth på Rudskogen

furuseths.jpgHenrik Furuseth kjørte inn til dobbeltseier i formel Basic da Nye Rudskogen ble innviet i helgen.

Formel Basic var en av seks klasser i helgens første løp på den nye 3,2 km lange Rudskogen. Henrik Furuseth var raskest i kvalifiseringen, fulgt av Robert Svensson og Joakim Rognlien.

I første løp fikk Tommy Østgaard en kanonstart fra femte spor og tok faktisk ledelsen. Men etter fire runder bremset Henrik Furuseth seg fint forbi og kjørte inn til seier fulgt av Østgaard og Svensson.

I andre løpet var Henrik raskest fra start, men han fik hard kamp av Robert Svensson og Tommy Østgaard. Svensson var ved et tilfelle i tet, men Furuseth svarte på siste runde og vant med et halvt sekunds margin.

Robert Svensson noterte raskeste runde av Formel Basic-førerne med 1.35.535 som dermed står som banerekord for klassen.