Dragrace Finaler 2021 på Gardermoen Raceway 10-12 september

Til helgen kjøres Drag Finals og det er serdeles tett i flere av klassene.

På siste dragrace stevne på Gardermoen klarte Gunnar Anders Beinset, 12 år og fra Molde, noe som nesten er umulig. På grønt lys hadde han en reaksjonstid på bare 0,0007 sekunder. Altså bare 7 små titusensdeler av et sekund unna å rødlykte. Det vil si å tyvstarte. Han fikk diplom, plakett og 1000 blanke kroner for den bragden.

10 til 12 september skal Norgesmestere i dragrace kåres på stevnet «Drag Finals 2021». I Dragrace NM for Junior Dragster er det serdelses tett mellom Victor Barstad og nevnte Gunnar Anders Beinset kun 1 poeng skiller disse, mens tredjeplassen innhas av Adrian Bårdevik som med sine 57 poeng ligger 32 poeng unna en 2 plass. Dette blir særs spennende.

I Dragrace NM for ET mellom 06:00 og 8:99 er det Trine fossum som har en god ledelse på 44 poeng foran Bjørn Romøren-Hultberg. Derimot så skiller det kun 6 poeng ifra Bjørn og ned til 4 plassen som innehas av Madelen Andersen. Her blir det kamp om «tusingene» og ingenting er avgjort før siste kjøring.

I Dragrace NM for ET mellom 09:00 og saktere skiller det kun 20 poeng mellom 1 til 6 plass, her er ingenting avgjort. Andreas Ruud med sine 75 poeng foran Vidar Jødal på 71 poeng har Kjell Skrede haslsende bak med 68 poeng. Her vil det være serdeles viktig å ha klart hode, klar bil og klar bane når dette skal avgjøres i helgen.

I Norgescup klassen Heads up  er det også serdeles tett. Christer Uhlin leder med sin velkjente Ford Fairlane 500 med samme poengsum som Mats Artnsen Wanvik, ned til 5 plassen skiller det 14 poeng.

Dette blir et arrangement som er åpent for publikum som kan vise Korona sertifikat. For de som ikke er fullvaksinerte tilbyr og NDRG gratis hurtigtest for de som ikke har sertifikat. SÅ er du intresert i Live Dragrace med lyden, lukten og følelsen så anbefaler vi at dere møter opp.

 

Vi ønsker lykke til til alle deltagere og håper