Dragrace sesongen avgjøres til helga NM og EDRS

Kommende helg er fullspekket med høydepunkt der fartsglade dragracere skal kjempe om edelt metal og store pengepremier i finaler for både European Dragracing Series og for Summit Racing Super Series.

Sistnevnte er en egen serie der vinnere og runner-up’s fra ordinære EDRS løp direktekvalifiserer seg til en Super Finale. Klassene det kjøres i er Super Pro ET og Pro ET. Finalen var i utgangspunktet satt opp til å kjøres på Tierp, men da dette stevne ble avbrutt grunnet vann som falt fra himmelen, så har man flyttet den til oss her på Gardermoen Raceway kommende helg. I premiepotten ligger det hele

10 000 dollar og vinneren i hver klasse drar hjem 4000 dollar rikere.

Noen spåmann er jeg ikke, men jeg føler meg rimelig sikker på at vi får se svenske Tindra Christensen i finalen for Super Pro ET ihvertfall da hun har solo i første runde ut.

Vi skal også avslutt hele EDRS serien her på Drag Finals. Dette er en serie som i år er kjørt i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Estland. Til sammen er det kjørt 16 runder så langt og på Drag Finals kjøres det finaler i klassene:

 

Top Doorslammer

Pro Street

Street

Super Comp

Super Gass

Junior Dragster

Super Pro ET

Pro ET

Nm kjøres i klassene:

 

Junior Dragster

Pro ET

Super Pro ET

Drag Finals starter kommende fredag kl 10.00 og avsluttes på søndag. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til årets siste fartsfest. Info om stevne finner du på www.ndrg.no