Dynamo-problem sendte Østberg ut i Mexico

2013 Rally Mexico
Etter 14 kjørte fartsetapper, ble Mads Østberg og Jonas Andersson nødt til å bryte Rally Mexico. De lå på andreplass totalt, og hadde vært raskest på flere av prøvene så langt. Etter SS14 ble det oppdaget problem med dynamoen, og de ble dessverre nødt til å avslutte dagen på transport.

– Akkurat nå er jeg fryktelig skuffet, sier Mads. – Vi hadde akkurat kjørt inn til mål til andre beste tid på SS14 da vi fikk alarm om dynamo-problemer opp på displayet. Like etterpå var det full stopp.

– Vi lå på andre plass totalt da dette skjedde, med kun Ogier foran oss og hadde akkurat sikret enda flere sekunder på Hirvonen som lå på tredje. I går var vi raskest på flere prøver, og vi hadde funnet flyten i bilen i dag, da kjennes det ekstra tøft at et teknisk problem gjør at vi må bryte.

Teamet venter nå på at bilen skal komme tilbake til service for en nærmere sjekk og ny dynamo, men det ser ut til at Mads starter igjen i morgen. – Satser på å starte igjen i morgen, avslutter Mads. – Det er viktige VM-poeng å hente på Power Stage, samt at jeg vil ha med meg erfaringen fra de siste prøvene.