Ebbesvik bytter team

ebbesvik_port.jpgMed bare en uke igjen til åpningsløpet i Le Mans Series har den eneste norske deltakeren, Thor-Christian Ebbesvik, byttet team.

Thor-Christian Ebbesvik fra Bergen skulle egentlig kjøre sin andre sesong for Greaves Motorsport I LMP2-klassen, men valgte å bryte med teamet for noen dager siden.

-Jeg var rett og slett ikke fornøyd med teamet. Deres ambisjonsnivå stod ikke i stil med mitt eget, så da sjekket vi litt rundt og på kort tid hadde jeg fått sju tilbud fra andre team i Le Mans Series, forklarer 27-åringen.

Ebbesvik slo til på tilbudet fra det sveitsiske teamet Race Performance, som kjører en Oreca-Judd i LMP2-klassen – den nest raskeste klassen i Le Mans Series.

-Race Performance var raskest på vårtesten på Paul Ricard, og har to raske førere fra før. Foreløpig har jeg bare gjort en avtale om å kjøre åpningsløpet på Paul Ricard om en uke, men det er store sjanser for at jeg kjører hele sesongen for dette teamet.

Som teamkamerater får Ebbesvik Michael Frey og Ralph Meichtry, og målet for det sveitsiske teamet er å kjempe om seirer i LMP2-klassen.