Ebbesvik med nye vinger

t_ebbesvik_port.jpgThor-Christian Ebbesvik skal ikke ut å fly. Men han skal kjøre årets femte og sjette runde i Formel 3-mesterskapet European F3 Open, med nye vinger!.

-Vingene, eller spoilerne, er utrolig viktig på en racerbil, og på Jarama sist slet vi veldig med å finne riktig oppsett. Men siden den gang har jeg vært på Snetterton i Storbritannia og testet ut sikkert 30 forskjellige konfigurasjoner med vingene, så jeg håper det skal fungere bedre til helgen, sier Thor-Christian Ebbesvik.

25-åringen har ikke hatt den beste starten i dette mesterskapet, et mesterskap hvor han vant to løp i fjor. Men femteplassen fra Jarama sist viser at Ebbesvik kan kjempe helt i toppen også denne sesongen.

-Jeg har vært litt uheldig i de første løpene, men trøster meg med at jeg kan stryke to løp i mesterskapet. Og etter en svakere sesongstart enn hva jeg hadde ventet, er det på tide med et godt resultat denne helgen.

Bergensgutten ligger på en niendeplass etter at fire av totalt 16 enkeltrunder er kjørt. Ebbesvik er 29 poeng bak ledende Bruno Mendez, men han har for eksempel bare 15 poeng opp til Adrian Campos Jr. på tredjeplass. Campos er sønn av mannen med samme navn som kommer med sitt eget Formel 1-team til neste år.

-Spa er en bane jeg virkelig liker, og jeg var overlegent raskest på en test i vinter. Jeg kjørte dessuten et løp i Formula Le Mans på denne måneden for noen uker siden, så jeg er godt forberedt. Nå er det meldt regn i helgen, og det liker jeg. Eneste ulempen med regn er at det blir vanskeligere å finne ut om vi har justert vingene riktig eller ikke, men jeg er optimist selv om mesterskapet holder det høyeste nivået på lenge, avslutter Thor-Christian Ebbesvik.