Egne jentesamlinger med NMF

Norges Bilsportforbund har inngått et samarbeid med Norges Motorsportforbund som gjør at også jenter fra bilsporten kan være med på NMF sitt Team Norway Junior for jenter, som består av åtte samlinger over to år.

Team Norway Junior for jenter er noe Norges Motorsportforbund har hatt i flere år, og nå er det også åpnet for at jenter fra bilsporten kan være med.

-Norges Motorsportforbund tok kontakt med oss i fjor, og lurte på om vi ønsket å være med på dette prosjektet. Dette passer godt inn i vår egen filosofi om å få legge forholdene bedre rette for kvinnelige bilsportutøvere, så dette ønsket vi å være med på. Derfor er det nå satt av noen plasser til jenter fra bilsport, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

For å få være med på Team Norway Junior for jenter må man sende inn en søknad til prosjektleder Marianne Agard-Michelsen. Sammen med NBF vil det så plukkes ut to jenter fra norsk bilsport.

-Det var med et par jenter fra bilsporten allerede i fjor, som hadde hørt om prosjektet via Norges Motorsportforbund. Nå utvider vi med to utøvere til.

Teamet er åpent for jenter mellom 13 og 18 år, og består av åtte samlinger over to år. Der lærer man mer om temaer som fysisk trening, mental trening, kosthold og man blir kjent med andre jenter i motorsport, hvor flere driver med blant annet motorsykkelsport.

Søknadsfrist er 18. februar.

Les mer om prosjektet her!

Her finner du søknadsskjema!