Eliteførere til Grimstad

KNA Aust Agder kan allerede nå fortelle om spennende navn til start i NM rally Grimstad 24. august.

Fire ganger tidligere dansk mester Brian Madsen stiller i sin Peugeot 206 WRC. Hans bror Kim Madsen kommer med en helt spesiell bil, en Peugeot 307 WRC.

Svenske Joachim Grahn kommer som i fjor, men i år i en Ford Fiesta WRC 16. For øvrig samme type bil som lokalfører Rune Danneborg stiller med etter at han har overlevert sin Mini JCW WRC til Andreas Wiik. Sistnevnte stiller selvsagt i Grimstad med Minien. Og Rune Danneborg er spent foran løpet med helt ny bil. Fiestaen er hentet hjem til Norge fra ikke ukjente Ott Tanak som har rattet denne tidligere. Vi kan med andre ord glede oss til minimum 5 WRC biler til start.

Mot disse stiller nok hele norgeseliten i R5 biler med Ole Christian Veiby i VW Polo GTI R5 og Anders Grøndal i Ford Fiesta R5 i tet. Disse ligger på henholdsvis første og andre plass i NM sammendraget etter at 4 NM løp er kjørt i 2019. Fjorårsvinneren i Rally Grimstad Frank Tore Larsen som ligger på tredje plass i NM sammendraget så langt er nok også klar til å forsvare seieren fra rally Grimstad i fjor.

Fjorårets publikumsfavoritt Mats Myrsell i Porsche GT3 Rally har også meldt sin ankomst. Det ryktes også at Valter Jensen som kjører EM i historisk rally stiller i sin fantastiske 1974 Porsche 911 RSR.

KNA Aust Agder håper på et stort antall førere, ikke bare i eliteklassene, til sitt første NM løp. Vi tror startfeltet kan bli helt i øvre sjikt. Med hele norgeseliten i alle klasser i kamp mot noen av Danmark og Sveriges aller raskeste førere på asfalt sier presseansvarlig Kjetil Faye Lund.

KNA Sommer rally Grimstad er et asfaltrally med NM status. Løpet har 9 farsetapper på til sammen 78 km. Løpsdato er lørdag 24. august 2019. All informasjon om løpet finnes på www.rallygrimstad.no

Påmelding er åpnet og finnes på https://www.rallygrimstad.no/informasjon/