EM-runde i Frankrike

mats-lysen.jpgI helgen kjøres årets andre EM-runde i rallycross på banen Circuit de l’Ouest Parisien i Dreux om lag 7 mil vest for Paris.

Vår regjerende Europamester i klassen Supercars, Sverre Isachsen, stiller heller ikke i Frankrike i helgen. Han kjørte som kjent heller ikke første runde i England i Påsken. Men Mats Lysen, som ligger på en 2. plass i klasse Super Cars etter første runde er på plass også i Frankrike.
I fjor ble det dobbelt norsk seier i Supercars i den franske runden. Da vant Frode Holte, foran nettopp Mats Lysen. Da ble det kjørt på en annen bane.
Guttorm Lindefjell er på 4. plass i Supercars, mens Svein Roger Andersen er på 10. plass i samme klasse.Regjerende Europamester i Super 1600, Andreas Bakkerud, åpnet også med andreplass i sesongens første runde. Han er eneste nordmann som har poeng i denne klassen.

I Touringcars ligger Tom Daniel Tånevik på 4. plass, David Nordgård på 6. plass, Kim Steinsholt på 7. plass og Per Magne Røyrås på 10. plass foran helgens runde.