EM-trofeer til rallycross-gutta

empremier2011.jpgLørdag mottok Sverre Isachsen, Andreas Bakkerud og Lars Øivind Enerberg sine bevis på at de ble Europamestere i fjor i form av FIA-trofeer, mens NBFs president Roar Forgaard fikk premie som bevis på at Norge var beste rallycross-nasjon i fjor.

Det var i Riga i Latvia at helgens premieutdeling fant sted, og Sverre Isachsen kunne motta sin gullmedalje for fjorårets Europamesterskap i rallycross. 41-åringen fra Hokksund har vunnet EM i den gjeveste klassen de tre siste årene.

– Det var en fin helg i Riga, hvor vi kunne feire fjorårets gull. Det var også morsomt med Andreas Bakkerud og Lars Øivind Enerberg som tok gull i de to mindre klassene, forteller Sverre Isachsen.

Det ble imidlertid ikke mye tid til feiring, for Sverre Isachsen er travelt opptatt med å forberede den kommende sesongen. Det har vært stille rundt KNA Eiker-føreren lenge, men det jobbes hardt i kulissene.

– Det skjer faktisk utrolig mye om dagen, men jeg kan ikke si noe mer konkret nå. Vi håper å få til et opplegg i USA, men også Europa er et alternativ. Jeg håper vi kan gå ut med noe mer konkret om ikke så altfor lenge.