Emil ble Årets utøver i NAF

E_Antonsen naf
Emil Antonsen (20) ble i helgen hedret av NAF under deres årlige motorsport-seminar på Klækken Hotell. 20-åringen fra Melsomvik i Stokke skulle egentlig dit for å holde foredrag om sin fantastiske 2013-sesong, og den dramatiske krasjen i Italia forrige helg.

 

Under premieutdelingen fikk han seg en overraskelse, når leder Finn Wollebæk leste opp begrunnelsen til prisen «Årets Unge Motorsportsutøver», og det ble raskt klart at det var Emil som var årets vinner av denne prisen. – Etter å ha blitt Norges første europamester og også kåret til årets bilsportutøver av NBF, er det enstemmig i NAF at Emil får denne prisen, fortalte Wollebæk i sin tale.

 

Prisen henger meget høyt for NAF-førere, og i tillegg til heder og ære fulgte det med en sjekk på 10 000 kroner som kommer godt med. – Jeg er veldig stolt av å kunne ta imot denne prisen, en pris jeg har håpet på å få flere ganger tidligere, og nå står jeg endelig på listen over vinnerne. Det er moro å bli satt pris på, og målet er selvsagt å gjøre det så bra at jeg får den igjen. Pengene kommer godt med, de gjør at jeg kan fortsette å satse hardt internasjonalt, kunne Emil fortelle.

 

Planen var egentlig å reise til Sarno, Napoli førstkommende helg for å kjøre løp, men grunnet et knekt ribbein fra forrige løp må de planene utgå. – Det er veldig kjipt å måtte stå over et løp, og særlig når det er første løpet i en cup. Men med de G-kreftene vi får på den banen i Sarno, vet jeg at jeg bare gjør det værre ved å kjøre. Nå skal jeg ta det rolig, og trene meg sakte opp igjen mot neste løp som blir i april, forteller Emil.