– En helt utrolig god følelse

M_Aasen_15_sigd
Marius Aasen og Veronica Engan klatret helt til topps i Sigdalsrally, da de sikret seier i NM-klassen for forhjulsdrevne biler.

– Sammenlignet med fjorårets sesong, kunne vi ikke fått en bedre start på den nye sesongen. Vi tok ledelsen fra start, og jeg kjente med gang at denne seieren skulle vi klare å holde inn til mål, sier Marius Aasen.

Sigdalsrally var årets første løp i norgesmesterskapet i rally 2015. Det var også starten på Aasen og Veronica Engans samarbeid, og med seier i deres første løp, har de satt lista høyt på hva de ønsker å oppnå for sesongen.

– Det var en helt utrolig god følelse å stå på toppen av pallen igjen, og selvfølgelig ga dette mersmak. Sigdalrally er et vanskelig løp med mange raske kombinasjoner, og til tider kan det bli mye å lese for de som sitter i høyrestolen. Jeg synes Veronica og teamet har gjort en utmerket jobb denne helgen, forteller Aasen og legger til:

– Vi er også veldig fornøyde med å bli nummer seks totalt i løpet med et så sterkt startfelt. Vi har mange raske biler bak oss på totallisten, og det er moro!

Tidligere år har det vært ekstrem kulde og veldig isete veier i Sigdalsrally, men i år snek gradestokken seg så vidt under 0 grader. På grunn av det store snøfallet som har vært på Østlandet de siste dagene ble dekkvalget viktig.

– Våre Pirelli-dekk gjorde jobben sin gjennom hele dagen, og vi hadde et optimalt feste på bilen. Det er så gøy å kjøre når man bare kan holde og det sitter så godt, avslutter Marius Aasen

Neste NM-løp for den ferske duoen er Rally Finnskog første helgen i februar.

 

(Foto: GA Photography, v/ Geir Andre Ånnestad)