En strålende gullfest for Andreas


Bakkerud Motorsport arrangerte gullfest fredag på Taket Zachen i Bergen sentrum. Det ble en vellykket fest hvor det ble samlet i overkant av 150 gjester. Gjestene var enten sponsorer, støttemedlemmer eller familie. Etter en fantastisk sesong i rallycross som ble kronet med nok et EM gull «hem» til Bergen var det på høy tid at det ble laget en skikkelig gullfest. Festen ble veldig vellykket og Taket Zachen gjorde en utmerket jobb med festen sammen med Anette Valdersnes.

Ordføreren kom

I starten av festen ankom også Bergens ordfører Trude Drevland sammen med sitt ordfører smykke. Hun delte ut blomster og holdt en liten tale.

– Ikke bare er du en super idrettsmann, men også et forbilde. Dette er råtøft, Andreas. Jeg er utrolig glad for å få møte deg og de som står bak deg. Nå blir du ikke kvitt meg. Jeg kommer til å følge deg videre sa Drevland.

– Trude overasket meg stort. Hun hadde googlet meg på forhand og viste litt om hva vi holder på med, hun holdt en utmerket tale, sier en smilende Andreas.

Kjempeavtale i box

Under festen tok Anette Valdersnes som jobber i Magnet Media i Bergen mikrofonen og overrasket alle med å si at de vil være med på en langtidskontrakt med Andreas. Magnet Media vil første året være med på 100.000 kroner.

– Dette er helt utrolig. Jeg har ikke ord. Anette har gjort en utrolig jobb for meg med denne festen også tar hun innersvingen på meg og lander neste års første avtale for meg. Jeg lover at neste år blir bra legger Andreas til.

Andreas fikk også 15.000 kroner av Norsk Motorsport Klubb Bergen som Andreas kjører for. Prisen ble utdelt av Sissel Olsen.

Drar til Vegas

Andreas reiser neste helg til Las Vegas for å test kjøre for rallycross teamet OMSE som er et satellitt team for Ford. Ford har som kjent dratt seg ut av rally VM for neste år og da kan det se ut som at de vil satse mer på rallycross, i årene som kommer.

– Jeg vet enda ikke hva denne testen vil føre til, men jeg håper at det kan gi meg en billigere inngangsbillett i Supercars klassen som jeg håper å kjøre i neste år forteller Andreas.

Verdensmester er det nye målet

Etter at IMG har tatt over rallycrossens framtid fra neste år av, så ligger det i planene om at det skal bli VM i 2015.

– Det passer meg utmerket. Da har jeg allerede to års erfaring i Supercars i bagasjen. Forhåpentligvis så har jeg også klart å fått en medalje i EM i supercars og funnet meg et team som kan være med på stor satsningen vår. Det blir uansett en veldig spennende vinter, der jeg håper vi får landet alle planer vi har, sånn at vi kan best mulig være forberedt for neste sesong som starter i mai sier en alltid optimistisk Andreas.