Endelig gikk Dennis til topps

dennisolsen-4.jpgEtter sterke andreplasser i Monaco og Italia, kom seieren som gokart-talentet Dennis Olsen har ventet på. Under «Thomas Knopper memorial» i Kerpen i Tyskland, Michael Schumacher egen bane, kunne endelig 14-åringen krysse målstreken først. Og det selv om han en stund var helt nede på 20. plass i prefinalen.

Seieren kom etter at Vålergutten igjen viste fremragende kjøring, etter å ha falt langt tilbake i feltet både i den andre omgangen og i prefinalen.

– Ja, endelig kom seieren, og det smakte utrolig godt. Nå har han stabilisert seg i toppen i KF3-klassen, og med seieren overvunnet nok en barriere, sier pappa Roy Espen Olsen.

Løpet som gikk på Michael Shcumachers bane i Kerpen i Tyskland, var et minneløp for Thomas Knopper som omkom under en tragisk ulykke i fjor. Og det hele startet meget bra for Dennis, med seier i den første omgangen. I den andre omgangen ble han dyttet ut i starten og havnet hele nede på 28. plass. Dennis viste igjen fightervilje, og kjørte seg mesterlig opp 20. plasser.

I prefinalen smalt det i første sving og Dennis falt ned til 20. plass. Kjørte seg igjen mesterlig frem til andreplass. Da dette ville gitt en vanskelig startposisjon, skulle han bare slippe seg ned til tredjeplass, men bommet og ble nummer fire.

I finalen, hvor banen vekslet på med tørre og våte områder, kjørte Dennis rett i tet. Etter noen runder skled han ut på den våte delen, og tapte noen plasseringer. Men, igjen nektet han å gi seg og kunne endelig passere målstreken som seierherre i KF3.

– Selv om det har blitt noen seiere denne sesongen, har vi også hatt mye stang ut og en del problemer. Derfor er det ekstra godt at sesongavslutningen har gått så bra, sier Roy Espen Olsen.

Om fjorten dager kjører Dennis Olsen i Las Vegas.