Endelig på pallen

STCC , Knutstorp
Daniel Holten kan se tilbake på sin første pallplassering etter å ha kjørt fire runder i den svenske serien RallyX. På lørdag ble det en tredjeplass på Ring Knutstorp. Nå ser han frem til finalen på Solvalla.

Daniel Holten er fornøyd med kjøringen under helgens fjerde og nest siste runde i RallyX, på Ring Knutstorp.
– Vi var tilbake til den samme banen som vi kjørte den første runden på i mai, så dette var en bane jeg kjente fra tidligere og gjennom de innledende omgangene og semifinalen klarte jeg å kjøre meg frem til et tredjespor i finalen, sier han.
I finalen ble det mye klabb og babb i starten, men Daniel kom seg helskinnet gjennom.
– Var med i kampen om andreplassen, mens Johan Kristoffersson, som vant løpet, var det lite å gjøre med, sier han, som til slutt ble nummer tre bak Kristoffersson og den andre nordmannen i supercar-klassen i RallyX, Ole Christian Veiby.

I sammendraget ligger Daniel nå på delt fjerdeplass nettopp med Ole Christian Veiby, og de er seks poeng bak bronsemedaljen.
-Ingenting er avgjort verken i kampen om gullet eller bronsen så det blir en spennende finale, sier han som nå er i full gang med å forberede seg til finaleløpet i RallyX som går på Solvalla ved Stockholm 5. – 6. september.
– Målet er ei ny pallplassering og helst ett trinn opp.

Åsmund Holten kjørte Supercar Lites på Ring Knutstorp og ble nummer fire i sin semifinalen, der tre går videre til finalen.