Endelig seier til Guttorm Lindefjell

lindefjell.jpgRaskest i alle treningsomgangene, seier i samtlige innledende omganger og seier i A-finalen! Dette er ikke dagligdags kost for Guttorm Lindefjell. Han har vært hardt prøvet med mye plunder gjennom hele sesongen, men endelig fungerte det ett hundre prosent for Skoda-føreren under finalen i NEZ-mesterskapet i Danmark i helga.

Lindefjell benyttet helgas løp til gjennomkjøring og test av bilen før NMK Drammens jubileumsløp førstkommende lørdag. Lokale mekanikere fra Kvinesdal ble helter da bilen fungerte som en drøm gjennom hele helga uten et eneste fuskeslag.

– Selv om dette ikke var et løp med EM-standard, var det godt å kunne gjennomføre et problemfritt løp. Like viktig som seieren var det at bilen fungerte slik den skal. Dette takker jeg mine lokale mekanikere for, de har gjort en kjempeinnsats både før- og under løpet, sier Lindefjell, som sier det er flere år siden han har opplevd å kjøre tre omganger og finale der alt fungerer perfekt. Naturlig nok hever dette selvfølelsen flere hakk før sesongens siste løp.

Førstkommende lørdag stiller Guttorm Lindefjell til start på Lyngåsbanen. Der møter han blant andre regjerende europamester Sverre Isachsen, Mats Lysen, Frode Holte og Morten Bermingrud.

Startlister og annen informasjon om lørdagens løp på Lyngåsbanen finner du her