Endring i Rally Telemark

telemark-komite.jpgArrangøren av neste NM-runde i rally, Rally Teleamrk 3. september, har hatt en utfordring på grunn av flommen. Men løp blir det.
-Dessverre måtte vi stryke en lang og grom fartsetappe» forteller pressesjef Vidar Holum i Rally Telemark.

Det har vært hektisk virksomhet den siste tiden for å få oversikt over skadeomfanget etter flommen og gjøre de nødvendige tiltak for å sikre den første NM runden i Telemark. Det er mange damer og menn i sving for å kunne arrangere en NM runde og mye sto på spill. Forberedelsene har pågått i flere år. Løpsleder Petter Stenseng og grunneierkonsulent John Erik Nielsen har vært i løypa sent og tidlig for å legge alt til rette for at arrangementet skal gå etter planen, med de fremdriftsmessige endringene på løpsdagen som dette medfører. Men nå skal det være under kontroll, forteller de.

Mads Østberg først.
Vi er stolte over at første påmeldte var Mads Østberg/Jonas Anderson i Ford. Mads kommer til Rally Telemark fra VM runden i Finland i juli, hvor de kjørte inn til en flott 6. plass totalt etter VM stjernene med Loeb i spissen. Mads ligger også på 6. plass i VM sammendraget etter 8 VM runder og har mulighet for å avansere.

Vi fikk kontakt med Mads på mobilen hjem fra Finland og han forteller at han gleder seg stort til at det kommer et nytt løp i Norge, og synes det er ekstra stas at klubben han kjører for, NAF Motorsport Asker og Bærum, tar dette store løftet sammen med NAF Notodden.

-Det blir spennende å få konkurrere på nye veier i en ny region, forteller en alltid blid og fokusert Mads som stiller i sin nye Ford S2000. Han kommer til Notodden for å ta totalseieren i fair fight med Anders Grøndal/Veronica Engan i Subaru fra Drammen. Dette blir årets mestermøte i rally i Telemarksfjellene lørdag 3.september. Hvem tar hjem NM i 2011?

– Det er 2 runder igjen så dette blir spennende, forteller pressesjef Vidar Holum