– Et helt greit løp

M_aasen_14_Hed
Rallysjåfør Marius Aasen fra Hønefoss ble nummer to i klassen for tohjulsdrevne biler under denne helgens Rally Hedemarken. En snurring i et fullfart veidele ødela hans mål om seier.

 

– Jeg synes egentlig det var et helt greit løp. Jeg gjennomførte løpet bra, og jeg klarte å ta flere strekkeseire. Selvfølgelig er det surt å ikke vinne, men jeg kjørte det bilen gikk og dessverre raser sekundene når man får en snurring. Marginene er små i rally, sier Marius Aasen.

 

Allerede fredag kveld startet Rally Hedemarken med to kveldsetapper. Aasen var ikke helt fortrolig med bilen i mørket, og bestemte seg heller for å satse alt under lørdagens etapper.

 

– Ingen av oss fant helt flyten fredag kveld, og da klarer man heller ikke sette gode tider. Lørdag derimot var vi revansjesugne på seier, og dette viste også tidene. Vi vant fem av lørdagens etapper, men med snurringen på SS 5 hvor vi tapte over 20 sekunder var det gjort, forteller Aasen.
Var raskere i år

– Jeg kjørte bedre i år enn i fjor, det ser jeg etter å ha sammenlignet tider fra fjorårets løp. I fjor vant vi her på Hedmarken, i år ble vi nummer to. Alt i alt har det vært et helt ok løp, og jeg håper vi får kjøre mer i mørket også i Norge fremover, avslutter Aasen.