Eyvind Brynildsen bytter team

bulgaria_2_500.jpgDet skjer mye rundt rallyføreren Eyvind Brynildsen (22) om dagen. I helgen kjempet han mot verdens beste rallyførere i Helsingfors Motorshow, og om snaue to uker kjører han VM-løp for et nytt team, men fortsatt med Skoda Fabia S2000.
-Det har vært litt turbulent rundt teamet jeg har kjørt for tidligere i år, så i Rally Tyskland kjører vi for det tsjekkiske teamet GM Engineering, men fortsatt i en Skoda Fabia S2000. Bilen er perfekt, så den skal jeg ikke bytte, sier Eyvind Brynildsen fra KNA Varna.

Hos GM Engineering får han en sterk teamkollega i svenske Per-Gunnar Andersson. Den tidligere svenske juniorverdensmesteren kjemper om den samme VM-tittelen i SWRC som Eyvind Brynildsen i år.

-Jeg kjenner Andersson godt. Han har kjørt mye i Norge og vi har konkurrert mye mot hverandre. At vi nå skal kjøre for samme team og kjempe om de samme VM-poengene er ikke noe å bekymre seg for. Jeg ser det som en fordel å ha en så god teamkollega, sier Brynildsen.

I siste helgs VM-runde i Finland deltok ikke Brynildsen, men der kjørte Per-Gunnar Andersson inn til andreplass i SWRC-klassen. Vinner ble finske Juho Hänninen, mens Patrik Sandell sørget for at det ble tredobbelt Skoda-triumf i det finske VM-løpet.

Nå håper Eyvind Brynildsen å få styrket sitt budsjett slik at han kan fullføre alle planlagte VM-runder i år.

– Resultat i neste VM-runde i Tyskland vil være avgjørende for om vi kommer til å kjøre de planlagte rundene i Frankrike og Wales. Kanskje velger vi å hoppe av og ta ny sats for neste år, sier Eyvind Brynildsen.