Fair Race Stipend i Rallycross Junior Cup

Juniorcup-RX_LAGBILDEJuniorcup-RX.no har i samarbeid med sin hovedsponsor Maskin & Asfalt AS og NBF laget et «Fair Race Stipend» for deltagerne i Rallycross Junior Cup.
Stipendet vil sette fokus på holdninger i bilsport og «best utenfor banen»

Fair race stipendet går ikke på den med best resultater på banen, men den deltageren som har utmerket seg som en positiv og hyggelig person med riktige holdninger ovenfor konkurrenter, funksjonærer osv.

I NBFs Fair Race program heter det:

Fair Race handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre.

  • Jeg viser respekt for funksjonærer, løpsledelse og jury.
  • Jeg viser respekt for mine teamkamerater.
  • Jeg viser respekt for mine konkurrenter.
  • Jeg vil bidra til at alle trives og har det gøy.
  • Jeg er til å stole på og oppfører meg positivt.

Den fremgangsrike føreren er aktiv/vil synes og gi bra PR for seg selv samt interessere seg for andre på en ærlig og positiv måte.
Ved å tenke “Best utenfor banen” og “mer enn bare bilsport” kan vi oppnå både glede, felleskap og samhold, verdier som vil føre til gode resultater også på banen.

Det kan være hun som gir deg tips under helgen, eller han som låner bort utstyr eller verktøy til andre slik at de kommer til start videre. Eller de som rett og slett bare sprer glede og positivitet.

Det skal gis poeng på hver runde i Rallycross Juniorcup, og det er utøverne selv som stemmer frem den beste. I tillegg vil det være andre som også observerer og vurderer på enkelte løp som utøverne ikke får vite hvem er.

Stipendet blir delt ut til høsten.