Fantastisk dag av Petter Solberg

ps_2.jpgPetter Solberg har hatt en fantastisk dag i Rally Bulgaria. Spesielt på andre runde i de tre etappene som er kjørt i dag da han var raskest av alle.

Petter og hans kartleser Chris Patterson vant tre av de fem etappene som ble kjørt. SS7 ble aldri kjørt på grunn av trøbbel med for store tilskuermengder.

Med sin sterke kjøring i dag ligger Petter fortsatt på 3. plass. Han tapte noe tid til Danis Sordo på dagens to første etapper, men tok inn igjen mye på de tre siste, og ligger kun 5 sekunder bak foran morgendagens avslutning. Frem til Sebastien Loeb i tet er det 45 sekunder.

Henning Solberg trives fortsatt i sin Ford Fiesta S2000. Han tapte litt på de første etappene i dag, men har fått opp tempoet igjen. Han leder fortsatt klassen og ligger på 10. plass totalt. Eyvind Brynildsen har avansert mye i dag. Han er på 3. plass i S2000, og 17. plass totalt.

Rally Bulgaria avsluttes med fire fartsetapper på til sammen 95 km i morgen.

Rally Bulgaraia etter dag 2 (10 av 14 fartsetapper)