Får uventet hjelp

B_M_Enge_16_05
Bjørn Magne Moland får uventet hjelp etter at det ble klart at skadene på motoren var større enn han hadde håpet på da han mistet motoreffekten i sist NM-runde på Flisa. Nå har han meldt seg på den nest siste runden på Dokka.

– Da jeg fikk tilbakemelding fra motorbyggeren min Trond Stensbøl var det som vi hadde fryktet. En ventil var knekt, noe som hadde skadet motoren. Da jeg fikk denne tilbakemeldingen før helgen ble jeg fortvilet og så svart på å få kjørt NM-runden som går på Dokka til helgen, sier Bjørn Magne Moland Enge, som nå likevel har meldt seg på løpet etter at han har fått uventet hjelp.

-Det er bare helt fantastisk. Bilen står nå hos Per A. Jørgensen i Holmestrand der det blir sett inn ny motor, som noen har betalt leie for de to siste NM-rundene. Jeg er bare utrolig takknemlig for alt som er gjort for meg og teamet. Jeg har ikke navnet på alle som er involvert i dette, men tusen takk til alle. Ingen nevnt ingen glemt, sier en svært glad og takknemlig Bjørn Magne Moland Enge. 

Bjørn Magne Moland Enge ligger på en niende plass i sin klasse i NM-sammendraget etter tre runder
NM-stillingane: https://bilsport.no/poengstilling-4/