Faraas i ledelse VW Polo-cup

faraas.jpgThomas Faraas kjørte søndag inn til andreplass i VW Polo Cup i Danmark. Med det resultatet gikk han opp i ledelse sammenlagt.Thomas deler ledelsen med Christoffer Østerby, men Faraas akter tydeligvis å kjempe om totalseieren i mesterskapet.

Søndagens løp ble avviklet på Jyllandsringen, og utviklet seg til en kamp mellom Dennis Elgaard, Thomas Faraas og Christoffer Østerby.

– Vi lå å pushet hverandre hele tiden, så egentlig kunne hvem som helst av oss ha vunnet. Men, det var slitsomt å kjøre på grunn av varmen her nede, så jeg er fornøyd med resultatet, sier Thomas Faraas.

– Du har markert deg allerede med ny bil, og for deg, nye baner?

– Ja, jeg er kjempefornøyd. Jeg kjører fortere og fortere, og med tredjeplass i det første løpet og andreplass nå ser det lyst ut for framtida, sier Thomas Faraas.

– Men, jeg kunne jo godt tenke meg å vinne billøp her i Danmark også, og med den flyten jeg har nå, håper jeg snart seieren kommer, sier Thomas.

Det ser dermed ut til Thomas Faraas fortsetter den fine kjøringen han presterte under hele fjorårssesongen, som til slutt endte med totalseier i JTCC i Sverige. Nå leder han Polo Cupen, sammen med Christoffer Østerby med 32 poeng, mens dagens vinner Dennis Elgaard har 30 poeng.