Favorittseire i GT-klassene

gt1haavardlien.jpgFavorittene innfridde i NM-åpningen for GT-klassene på Vålerbanen i helgen. Haavard Lien (bildet) var raskest av alle med sin Chevrolet Corvette (GT1).

Haavard Lien vant begge løpene i GT1-klassen. I begge løpene ble Roger Hermansen andremann med sin Porsche 997. I det første løpet var det Joakim Ottersen i Jaguar som var tredjemann, mens Pål Richard Eidsvold i Porsche 997 ble tredjemann i det andre løpet.

gt2frodealhaug.jpg

I GT2 ble det seier til Frode Alhaug i Chevrolet Corvette i begge løpene. Rune Ydstebø, også han i Corvette, tok to andreplasser. Werner Isaksen i Porsche 998 tok tredjeplass i GT2 i begge løpene.

gt3andrefalkenhaug.jpg
I GT3 var det John Roligheten i Porsche 996 som vant første løp. Han ble fulgt av Aleksander T. Schjerpen i Ginetta G50 og André Falkenhauig (bildet), også han i Ginetta.
I det andre løpet var det Falkenhaug som stakk av med seieren foran Schjerpen og med Roligheten på tredjeplass.

gt4finnbjornvegem.jpg
I GT4 vant Finn Bjørn Vegen begge løpene med sin Volvo S60. Lars Faale i Porsche 944 og Bjørn Kjetil Frøiland i VW Polo GT fulgte nærmest i det første. I det andre løpet var det Molly Pettit i Toyota Altezza som tok andreplass foran Lars Faale.