Feiret 40-årsdag med seier

Lørdag fylte Roar Lindland 40 år. Søndag tok han klasseseier i Porsche Supercup, da han vant B-klassen på Red Bull Ring i Østerrike.

Roar Lindland ble feiret med kake fra Porsche på lørdag da han fylte 40 år mens han var opptatt med å kvalifisere seg best mulig på Red Bull Ring i Østerrike. Det endte med 22. startposisjon av de 32 bilene i feltet.

-Jeg hadde et høyere tempo inne, og følte jeg kunne være rundt topp 15, men Red Bull Ring er en vanskelig bane, og mange av førerne hadde kjørt her for noen uker siden i den tyske Porsche Cup’en.
Roar var likevel raskest av B-førerne i kvalifiseringen, og slik skulle det gå også i løpet.

-Jeg hadde et relativt begivenhetsløst løp og gjorde alt jeg kunne for å holde meg unna trøbbel. Det er et par gode forbikjøringsmuligheter på banen, men det er samtidig stor sjanse for at det blir et sammenstøt om man er for offensiv. Så jeg tok det sikre før det usikre, og det fungerte bra.

Til slutt ble Lyngdølingen nummer 20 totalt, og det holdt til en seier i B-klassen. Dermed har 40-åringen vunnet de tre siste løpene i B-klassen, og leder også dette mesterkskapet sammenlagt i Porsche Mobil 1 Supercup.

Det neste løpet går allerede kommende helg på Silverstone i Storbritannia. Der starter treningen på fredag, mens det er klart for kvalifisering lørdag og løp søndag. Løpet starter 11.25 og kan sees direkte på både Eurosport, Viasat Motor og Viaplay.