Femteplass i finalen

S_Isachsen_14_okt2
Sverre Isachsen kjørte inn til en femteplass i årets finaleløp i Red Bull Global Rallycross. Subaru-føreren ble også nummer fem sammenlagt.

 

– Det ble en god avslutning og en relativt god sesong. Jeg hadde mye trøbbel med bilen her i Las Vegas, men teamet gjorde en kjempejobb og en femteplass både her og i mesterskapet er vi ganske godt fornøyd med, sier Sverre Isachsen.

 

Hokksund-mannen hadde problemer med både girkassa, drivaksler og motor i Las Vegas. Derfor ble det en lang vei til finalen, hvor Isachsen måtte innom den såkalte Last Chance Qualifier. Isachsen kom seg imidlertid til finalen, men på grunn av motorproblemer gikk ikke bilen så bra at han klart å kjempe helt i toppen. Det var til slutt Ken Block som vant løpet i Las Vegas, men totalseieren i mesterskapet gikk til finske Joni Wiman.

 

– Dette har vært mitt tredje år i USA, og den nye bilen vi bygde foran årets sesong har fungert veldig bra. Seieren i Seattle var selvsagt kronen på verket. Nå får vi se hva som skjer videre, sier en hemmelighetsfull Sverre Isachsen.

 

Isachsens kontrakt med Subaru går ut etter årets sesong.