Femteplass til Sverre

S_Isachsen_14_august
Sverre Isachsen kjørte inn til en femteplass i lørdagens runde av Red Bull Global Rallycross på Daytona International Speedway i USA.

 

Etter andreplassen i Charlotte sist, og etter en god gjesteopptreden i den canadiske VM-runden, var Sverre Isachsen optimist foran lørdagens løp på den legendariske Daytona International Speedway i Florida. Løpet skulle imidlertid blir utfordrende med rundt 35 grader i lufta, noe som gjorde det svært varmt under panseret også.

 

I kvalifiseringen kjørte Isachsen inn til en sjuendetid, før det ble fjerdeplass i første heat, andreplass i andre heat og femteplass i semifinalen. Dermed måtte den norske Subaru-føreren via en såkalt ”Last Chance Qualifier” for å komme til finalen, men med en tredjeplass der var finaleplassen klar. Finalen ble av det dramatiske slaget med flere kollisjoner, og det ble til slutt en overraskende seier til Rhys Millen i Hyundai foran Ken Block i Ford og Bucky Lasek i Subaru. Sverre Isachsen kjørte inn til en femteplass.

 

– Resultatet for meg var noe skuffende, men totalt sett for teamet ble det en god dag. Det var moro med tredjeplassen til Bucky, så stemningen er god, forteller Sverre Isachsen.

 

Nå fraktes Sverre Isachsens Subaru tilbake til teamets base i Burlington, Vermont, hvor den skal gjennomgås før den neste runden i Los Angeles i slutten av september.