Festningsløpet tilbake på Kongsvinger

branes_500.jpgDet nærmer seg nå med raske skritt relansering av det historie og tradisjonsfylte FESTNINGSSLØPET på Kongsvinger. Det kjente bakkeløpet er tilbake og teller med i KNAs klubbmesterskap 2010.


-Påmeldingene tikker inn, og vi kan informere om at navn som Olav Fredriksen, Herbjørn C. Haug og Kjetil Grøterud er påmeldt i supernasjonal. I rallyklassen har vi Lars Morten Berntsen, Jan O. Branes (bildet over), Ole Morten Korsmo, Tommy Herregården og Kim Hjalmarsen på plass, for å nevne noen. Men vi har plass til flere. Fristen for påmelding går ut nå på søndag, 2. mai, kan Per Gunnar Aarnes i KNA Kongsvinger fortelle. 

Tilleggsregler finnes her.

Arrangøren håper at alle deltagerne skal få kjøre to omgenger, men det vil bli en begrensning i andre omgang om det er mange påmeldte.

-Det er også fest, folkeliv og marked i Kongsvinger by samme helg, Vårmarken, som årene før i tiden. Det er karuseller, boder, stort telt med fest. Artister og band lørdag. Så både publikum og deltagere er velkommen til Kongsvinger før søndag, sier Aarnes videre. Mer informasjonsa om dette finnes her: www.byen-var.no

For publikum blir det busstransport opp bakken mellom klokken 11.00 og 12.15. Billettpriser for alle over 12 år er 50.-, billett er også program med startliste.
-Ellers kan vi melde om fint vær og at bakken koser seg i vår solen, tørr og «ny-preppet» for festningsløpet om litt over ei ukes tid.