Fikk en god start

Moland enge
For Bjørn Magne Moland Enge gikk det stadig bedre utover i den første NM-runden i rallycross som gikk i Skien i helgen. Til slutt vant han C-finalen og ble nummer tre i B, og er godt fornøyd.

 

Det startet ganske greit for Bjørn Magne Moland Enge i den første omgangen på lørdag.
– Fikk en niende tid i min klasse, og selv om jeg var først ut i heatet mitt og til slutt ble nummer to, var jeg fornøyd med den starten etter bare en trening tidligere, sier Bjørn Magne, som likevel skulle oppleve å få tekniske problemer med bilen nok en gang.
– I andre omgang hadde det begynt å regne og jeg mistet servoen ut fra start, bilen ble vanskelig å styre og til slutt endte det med en snurring og selvsagt en dårlig tid i omgangen.
I tredje omgang slet han med giringa, men i den siste og fjerde omgangen, da han fremdeles var med i kampen om en finale, klaffet alt og han kjørte inn til ei sjette tid.
– Jeg håpte på finale, og da jeg fikk beste sporet i C-finalen, måtte jeg bare prøve å komme meg videre til B, og det gikk, seier Bjørn Magne, som til slutt endte på en tredje plass i B-finalen, og dermed nesten videre til A.
– Med de problemene jeg hadde underveis er jeg veldig godt fornøyd med dette. Det ble en god start på sesongen.