Fikk ikke opp farten

B_M_Enge_15_juni
Bjørn Magne Moland Enge fikk ikke helt opp farten under NM-runden i rallycross på Melhus i helgen. Til slutt ble det en åttendeplass. Nå gleder han seg til kjøring under VM-runden i Høljes til helgen.

– Jeg fikk ikke heilt opp tempoet på Bollandsmoen i de innledende omgangene, og slet spesielt med å finne det rette sporet gjennom målsvingen, noe som også førte til at jeg tapte tid, forteller Bjørn Magne Moland Enge om det som hendte under NM-runden i Trøndelag.
– En sjettetid i første omgang og to tiendetider ble tellende, noe som gav meg sjettesporet i B-finalen.

Her greide Bjørn Magne å kjøre seg opp to plasser slik at det ble en åttende plass totalt i løpet.
– Manglet ett par plasser opp for å nå målet mitt om en A-finale, men en åttendeplass gir vel ett godt bilde av det som skjedde gjennom helgen så jeg er noenlunde fornøyd med det, sier han,

Nå reiser Bjørn Magne hjem for å gjøre seg klar til supportrace under den svenske VM-runden i rallycross i Höljes.
– Litt karosseri blir det å fikse på før vi setter kursen mot Sverige. Jeg gleder meg stort.