Ingen finale for Isachsen i Washington DC

S_Isachsen_16_07_2Sverre Isachsen håpet å nå finalen i lørdagens runde i Red Bull Global Rallycross i Washington DC, men det gikk dessverre ikke for Subaru-føreren.

 

– Nei, dette gikk dessverre ikke så bra som jeg hadde håpet. Det har vært litt trøbbel denne helgen, og jeg røk ut i den såkalte LCQ, som gjorde at jeg ikke kom til finalen. Men min teamkamerat Bucky Lasek gikk til finalen og ble nummer åtte. Det er et bra resultat for teamet å ta med seg videre, og jeg er veldig glad på Buckys vegne, forteller Sverre Isachsen.

 

Helgens løp gikk på parkeringsplassen utenfor RFK Stadium i Washington DC, men det var tidlig  klart at Isachsen ikke hadde tempo til å matche de beste denne helgen. Til slutt var det Scott Speed som vant løpet foran Patrik Sandell og Tanner Foust.

 

– Vi jobber videre, og håper på bedre flyt i det neste løpet i Atlantic City i slutten av august, avslutter Sverre Isachsen.

Foto: Lars Gange subaru.com/rally